Wie wij zijn

Ruimte voor en door ondernemers!

Jacco en Ron Stoel; eigenaren van zowel Vanhaaster Reclamebureau als nr96 Plek om te werken. Thuis in de wereld van ondernemen en alles wat daarbij hoort.

Jaren geleden namen zij gezamenlijk het reclamebureau en pand van hun ouders over. ‘Al snel ontdekten we dat we het pand zijn oorspronkelijke bestemming wilden teruggeven: een bedrijfsverzamelgebouw’, vertelt Jacco. ‘Maar dan wel met alle voorzieningen van nu en mogelijkheden die je als ondernemer van een moderne kantoorruimte mag verwachten’, gaat Ron verder.

Na een grondige verbouwing was nr96 Plek om te werken geboren; een fantastisch bedrijfsverzamelgebouw waar ondernemers alle ruimte krijgen om te ondernemen, samen te werken en elkaar te versterken.

‘Uiteraard met de voorzieningen die daarbij horen en de kwaliteit van een gebouw waar je ‘u’ tegen zegt. De basis is goed. Je kunt rekenen op een goed geoutilleerde kantoorruimte op een goed bereikbare locatie, voorzien van de vereiste energielabels, professionele beveiliging met camerasystemen, brandpreventie, parkeren voor de deur en voor iedere kantoorruimte een eigen supersnel glasvezel netwerk en wifi. Alles is aanwezig om op een meer dan prettige manier te ondernemen. Nr96 is een plek om te werken en je thuis te voelen!’

Bekijk onze kantoren

Nr96 biedt ruimte aan 13 kantoorruimtes. Elk met zijn eigen afmeting, ligging en lichtinval.

Onze kantoren hebben één ding gemeen: ze zijn zonder uitzondering voorzien van een eigen supersnel glasvezel netwerk en wifi, worden beveiligd door een camera- en alarmsysteem en zijn voorzien van de benodigde energielabels.

Hadden we al aangegeven dat nr96 heel goed bereikbaar is én dat we eigen, gratis, parkeergelegenheid hebben?

Wat mensen over ons zeggen

Het is fijn om te huren bij een mede-ondernemer. Meedenken met jou als ondernemer is standaard inbegrepen en dat ervaar ik als zeer prettig!

Bob Winkel Streverz

De verhuurder is (terecht) trots op én zeer betrokken bij zijn pand. En dat uit zich in de professionele uitstraling en voorzieningen waar je als huurder gebruik van kunt maken.

Arjen Dekker CijferMeester

Wat een fantastische plek; echt een plek om prettig en professioneel te ondernemen. Parkeren voor de deur, prima voorzieningen, leuke collega-huurders en... de koffie is heerlijk!

Cick Geers mrs.friday

We zijn tevreden huurders van het eerste uur. Met name de locatie, goede bereikbaarheid én de fijne contacten met de verhuurder maken dat we met plezier gevestigd zijn in nr.96!

Nordic EcoHome
Nordic EcoHome DOMEgroep

Het is hier rustig en toch is er levendigheid. Het ziet er prima uit en de onderlinge sfeer is prettig. Eigenlijk kan ik ondernemen vanuit nr.96 het beste samenvatten als 'het is gewoon goed!'

Healthy Home
Ronald Smilde Healthy Home